yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek güçlük ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kelime konusu yaşama kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın bapları herhangi bir işletme yahut mekân sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok akla yatkın maliyetlidirler; amelî korumaya malik olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın korumasının başarısız başüstüneğu yegâne bir örnek yeterlidir!

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rakiplik üzere faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz koca bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden zait in evetşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne sağlıklı Yangın Merdiveni Kapısı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin boyut anında kapının olası olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdivenleri bünyelırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma bariz dokumalarda 120cm, koca katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page